Arxiu Fotogràfic de Vistabella del Maestrat

capçalera

A l’Arxiu de Vistabella del Maestrat estem treballant per tal de recopilar fotografies antigues i gràcies a donacions i préstecs temporals hem aconseguit una mostra de gran qualitat amb imatges de persones i paisatges del poble.
Com a resultat de moltes recerques i converses amb els propietaris de les fotos, hem pensat que mostrar-les al poble i al món mitjançant una plataforma per crear exposicions virtuals és la millor manera per a què vegeu com era Vistabella del Maestrat a la fi del segle XIX i segle XX. Amb l’ajuda de la tecnologia podreu disfrutar amb detall les fotos i trobar aspectes de Vistabella que segur no coneixíeu.
Per altra banda volem construir un arxiu fotogràfic vistabellà amb més entitat, per això ens agradaria que ens escriguéreu a arxiuvistabella@gmail.com o anàreu a l’Ajuntament, o si veieu a Elvira Safont pel carrer, ara a l’estiu, li expressareu la vostra voluntat de participar en el projecte de l’arxiu fotogràfic de Vistabella. És tan senzill com cedir-nos les fotos, ús les digitalitzarem amb molt bona qualitat i vos les tornarem amb una còpia digital.

cap2

2 pensaments sobre “Arxiu Fotogràfic de Vistabella del Maestrat

 1. Rocío

  Enhorabona per la iniciativa i tot l´esforç incondicional que esteu fent!!Jo per la meva part intentaré comunicar-ho al meu veinat més pròxims al plà de Baix (Mas del Tossal(Raimundo i Rosario:pares de Mari Carmen(Borja) i Mas de trigos (Encarna i Antonio).GRÀCIES de nou per anar recuperant CULTURA E HISTORIA.Abrazos…

  Respon
  1. arxiuvistabella Autor de l'entrada

   Rocío Gràcies.
   Entre tots farem un arxiu fotogràfic. Voreu quines imatges més impressionats.
   Recorda si teniu fotos les porteu a l’Ajuntament o si veieu a Elvira, vos les digitalitzarem i tornarem en breu.

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.